Domáci trénig – pokračujeme :)

Dobrý deň, milí študenti,

dúfam, že ste všetci zdraví a zodpovedne dodržujete mimoriadne nariadenia, najmä dočasné obmedzenie sociálnych kontaktov.

Myslím, že nastal čas, kedy prirodzený pohyb a telesná aktivita chýba už aj najväčšiemu fighterovi za minimálnu bodyaktivitu 🙂

Budem rada, keď mi napíšete (na mail miroslavaperun@gmail.com) akým spôsobom sa snažíte bojovať proti atrofii svalových vláken (kto nepozná význam slova „atrofia“, vyhľadá si ho za úlohu v slovníku cudzích slov) a taktiež či vás zaujalo niektoré z cvičení na Youtube, ktoré som odporúčala.

Posielam Vám odkaz na ďalšiu pohybovú aktivitu: jedná sa o 4 týždenný fitness program, ktorý sa cvičí z pohodlia domova a je zdarma. Vhodný je pre začiatočníkov i pokročilých (MINI a MAXI verzia). Samozrejme je na vás, či budete cvičiť každý deň presne podľa plánu, alebo si vyberiete 1 krát za týždeň jednu z množstva skvelých lekcií, ktorá sa vám bude páčiť. Klikni na odkaz a dozvieš sa všetko potrebné.

Verím, že súbor cvičení vás zaujme. Oproti iným programom nám totiž počas cvičení hrá i živá hudba- DJ s bubeníkom a lekcie prebiehajú v netradičných priestoroch. Naviac pokyny sú v češtine, takže počas pohybu precvičuješ i jazyk 🙂 platí stará múdrosť „koľko jazykov vieš, toľkokrát si človekom“ 🙂
Verím, že si každý jeden z vás vyberie zo širokej škály, napríklad:

Dávajte na seba pozor a dúfam, že sa čím skôr vidíme naživo na hodinách telesnej.

Zdraví vás Mirka Perunová

perunova
So srdečným pozdravom
Mirka Perunová